Cere o ofertă de preț personalizată

repatriere decedați

Întrebări frecvente

Cum se efectuează repatrierea unui decedat?
Cum se efectuează constatarea decesului în străinătate?
Cât costă repatrierea unui decedat?
ispas boneaispas bonea
10:41 02 Jul 21
Mii de mulțumiri pentru ajutor și calitatea serviciilor oferite. Apreciez ca ați fost alături de noi, disponibili la orice solicitare și am simțit ca ați făcut totul cu dăruire nu doar ca un serviciu prestat . Atât sicriul cât și transportul au îndeplinit toate cerințele noastre. Va rămânem veșnic recunoscatori
Brunno N.B.Brunno N.B.
08:49 12 Apr 21
Doresc sa mulțumesc colectivului acestei firme pentru modul corect, organizat, extrem de punctual în care a răspuns solicitării mele de a pregăti și desfășura protocolul incinerarii mamei mele. Personalul firmei începând cu reprezentantul ei au dat dovada unui înalt profesionalism, seriozitate și înțelegere față cerințele familiei mele. Atitudinea angajaților a fost permanent marcată de compasiune și susținere, decență și răbdare în tot ce au făcut.Recomand cu încredere această firmă celor care trec prin aceeași pierdere sufletească.
Claudiu CostinClaudiu Costin
19:07 08 Apr 21
Personal de mare incredere, care a demonstrat seriozitate in momente foarte dificile pe care le trece familia indoliata. Disponibilitate la 360 grade pentru a rezolva toate documentele necesare. Preturi foarte mici in comparatie cu agentiile di strainatate. Firma o recomand tuturor cu mult drag in momentele de necaz. Multumim inca o data pentru ajutorul acordat. Claudiu Costin din Italia.
Paula HarabagiuPaula Harabagiu
20:59 07 Apr 21
L-am cunoscut pe domnul Atilla după o cautare pe internet. Disponibilitate, preț f bun, corectitudine, rapiditate. Intr-un moment greu din viața noastră am apelat cu încredere la aceasta firma, fără sa îi cunoaștem și ne-un dat imediat încredere . Ii recomand cu toată inima.Paula(Italia,Verona)
Maria Emilia EnatescuMaria Emilia Enatescu
12:09 12 Nov 20
În cel mai greu moment, plecarea tatălui meu la îngeri, această societate s-a ocupat, cu profesionalism, de tot ceea ce este necesar, până la cel mai mic detaliu. Nu pot, să am decat cuvinte de laudă la adresa lor. În acel moment, mi-ati fost de mare ajutor.
js_loader
Iuliana funerar este alături de tine

Repatriere decedați NON STOP