Cere o ofertă de preț personalizată

Serviciul de repatriere decedați

Transportul persoanelor decedate între anumite țări se poate face doar respectând condițiile de transport și deținând toate actele necesare repatrierii. Datorită experienței noastre îndelungate în acest demers, îți punem la dispoziție toate facilitățile noastre, astfel încât tot procesul să se realizeze în cel mai scurt timp, iar sicriul să ia imediat drumul spre România.

Șoferii noștri sunt profesioniști în domeniul transportului funerar, iar mașinile din cadrul flotei noastre sunt verificate la zi pentru a reduce la minim riscul apariției unor defecțiuni tehnice. Indiferent de localitatea sau țară din Uniunea Europeană în care s-a produs decesul, noi suntem pregătiți să facem toate demersurile necesare repatrierii.

Dacă te afli în situația de a fi pierdut pe cineva drag într-o țară din Uniunea Europeană, noi îți stăm la dispoziție asigurând toate serviciile necesare de repatriere decedați. Contactează-ne imediat ce ai aflat vestea, pentru a reduce la minim timpul necesar transportului funerar.

Pe tot parcursul transportului, îți garantăm păstrarea în cele mai bune condiții a persoanei decedate, cu ajutorul mașinilor noastre omologate UE. Îți punem la dispoziție o gamă variată de sicrie, astfel încât să te poți elibera de această grijă.

ispas boneaispas bonea
10:41 02 Jul 21
Mii de mulțumiri pentru ajutor și calitatea serviciilor oferite. Apreciez ca ați fost alături de noi, disponibili la orice solicitare și am simțit ca ați făcut totul cu dăruire nu doar ca un serviciu prestat . Atât sicriul cât și transportul au îndeplinit toate cerințele noastre. Va rămânem veșnic recunoscatori
Brunno N.B.Brunno N.B.
08:49 12 Apr 21
Doresc sa mulțumesc colectivului acestei firme pentru modul corect, organizat, extrem de punctual în care a răspuns solicitării mele de a pregăti și desfășura protocolul incinerarii mamei mele. Personalul firmei începând cu reprezentantul ei au dat dovada unui înalt profesionalism, seriozitate și înțelegere față cerințele familiei mele. Atitudinea angajaților a fost permanent marcată de compasiune și susținere, decență și răbdare în tot ce au făcut.Recomand cu încredere această firmă celor care trec prin aceeași pierdere sufletească.
Claudiu CostinClaudiu Costin
19:07 08 Apr 21
Personal de mare incredere, care a demonstrat seriozitate in momente foarte dificile pe care le trece familia indoliata. Disponibilitate la 360 grade pentru a rezolva toate documentele necesare. Preturi foarte mici in comparatie cu agentiile di strainatate. Firma o recomand tuturor cu mult drag in momentele de necaz. Multumim inca o data pentru ajutorul acordat. Claudiu Costin din Italia.
Paula HarabagiuPaula Harabagiu
20:59 07 Apr 21
L-am cunoscut pe domnul Atilla după o cautare pe internet. Disponibilitate, preț f bun, corectitudine, rapiditate. Intr-un moment greu din viața noastră am apelat cu încredere la aceasta firma, fără sa îi cunoaștem și ne-un dat imediat încredere . Ii recomand cu toată inima.Paula(Italia,Verona)
Maria Emilia EnatescuMaria Emilia Enatescu
12:09 12 Nov 20
În cel mai greu moment, plecarea tatălui meu la îngeri, această societate s-a ocupat, cu profesionalism, de tot ceea ce este necesar, până la cel mai mic detaliu. Nu pot, să am decat cuvinte de laudă la adresa lor. În acel moment, mi-ati fost de mare ajutor.
js_loader
Rulează videoul

Documente legale

Serviciul de repatriere decedați se poate efectua doar pe baza unor documente legale. Întreaga documentație este întocmită de noi.

Personal calificat

Șoferii autospecialei sunt profesioniști in repatriere decedati, ținuta si conduita fiind impecabile, manifestând respect față de meseria lor.

Prețul corect

Costurile variază în funcție de țara și localitatea în care a avut loc decesul și locul unde trebuie repatriat defunctul, respectiv de costurile necesar eliberări actelor.

Sicriu inclus

Sicriul necesar pentru repatriere decedați este un sicriu de lemn, în care se află un sicriu de zinc, sigilat. Toate acestea sunt asigurate de noi și respectă toate normele europene de transport decedați.

Repatriere decedați

Oferim servicii de repatriere decedați internațional în și din România, având o arie de acoperire în diverse țări din Europa.

Nu te îngrijora

La Iuliana Funerar, de peste 17 ani îți asigurăm sprijinul de care ai nevoie în cele mai dificile momente.
Iuliana funerar este alături de tine

Repatriere decedați NON STOP